Thursday, April 28, 2011

Fashion Icon Nicole Richie


Nume de botez Nicole Camille Escovedo
Nascuta pe 21 septembrie 1981 (29 de ani)
Berkeley, California, SUA
Ocupaţia socialista, personalitate de televiziune, actrita, designer de moda

Inaltimea 1,57 m
Soţ  Joel Madden (2010-prezent)
Copii: Harlow Winter Kate copii - (n. 2008) si Sparrow James Midnight - (n. 2009)

Marca reprezentativa :Ochelari supradimensionati
A fost adoptat de Lionel Richie si apoi sa sotie, Brenda Harvey-Richie în 1990 şi redenumit Nicole Richie.
A participat la Scoala de Buckley cu cea mai buna prietena Paris Hilton, cat si in "The Simple Life" (2003) cu tot alaturide Paris Hilton dupa ce Nicky Hilton a plecat din reality show .
Tatal ei, Lionel Richie, a scris piesa "Ballerina Girl" pentru ea.
Nicole prefera stilul anilor "70 ochelari upradimensionati, rochii sau fuste maxi, palari mari , pantalonii avazati, pantofii cu talpa ortopedica etc.
Nicole Richie a anuntat in luna aprilie 2008 ca infiinteaza o linie de bijuterii numit Casa de Harlow 1960, pe care ea a numit după fiica ei. Şi, inaintea lansarii liniei de bijuterii , Nicole purta creatiile sale drept pentru care isi promova bijuteriile ca o adevarata femeie de afacere, cum ar fi 38 dolari pentr un inel de piele, explozii stelare etc.
Linia sa de bijuterii acum si de incaltamine, vestimentatii ,cat si alte accesorii s-au extins foarte mult incat mai multe site-uri promoveaza, lanseaza si vand produsele de la House of Harlow 1960.
Nicole Rchie a lansat recent o linie de vestimentatii Winter Kate apreciata de vedetele internationale cum ar fi Ellen Pompeo, Miley Cyrus, Minka Kelly, Ashley Tisdale, Jessica Szohr, Kristin Cavallari.




















Today I'm Wearing Day 4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...