Monday, April 4, 2011

BOOK COLLECTION S/S 2011

BOOK COLLECTION S/S 2011

      Stiti ce imi place cel mai mult vara, in afara faptului ca pot purta acele palarioare din paie aproape oriunde si oricand, ca pot citi o groaza de carti. Fie ca stau in casa , fie in parc, imi pot permite sa citesc fara pauza, fara intrerupere, doar sa stau sa citesc.
      Imi plac foarte mult francezii care nu au nici o abatere atunci cand vad un gazon de un verde puternic, fie chiar si o petica de iarba, pur si simplu se intind si isi scot din geanta o carte, o revista si incep sa citeasca, alaruri de o cafea buna, de un sandvis enor ( dar, delicios trebuie sa recunosc ) sau pur si simplu alaturi  de o sticla de apa. Pe cand la noi e opusul la tot ce se intampla.
     Dar lasand la o parte conditiile si locurile unde vrem sa citim, trebuie sa ai si stil atunci cand vrei sa iesi sa te plimbi si sa citesti. Vara pe langa faptul ca am un accesoriu permanent si original ( ma refer la catelusa mea ), ma imbrac cat mai casual pentru iesirile in parc:
  • fie o rochie lunga, cu o palarie boema stilul anilor '70, cu o pereche de sandale gladiator, o poseta de in ceva mai mare si multe bratari suprapuse
  • fie intr-o bluza vaporoasa si o pereche de denim scurti, cu o palarie de paie cu banda neagra satinata si sa nu lipsesca ochelarii de soare rock&roll stilul anolor '60, cu balerini sau sandale gladiator si geanta de postas, iar ca si accesorii un ceas sau un lant mai deosebit
  • fie intr-o rochie scurta cu volane, cu spatele gol, parul prins sus coc, un lant simplu, o pereche de ochelari si o geanta de in.
      Vara imi place sa port gentile de in pentru ca sunt usoare, pot incapea aproape orice in ele  si daca nu le purtam acum, atunci cand.

 Palarie- ZARA www.zara.com
Ochelari - http://www.ocshades.com/
Carti -Manual de stil - Dana Budeanu, Totul despre stil, fashion, lifestyle, glamour - Nina Garcia
Ghidul fetelor obraznice - Tara Palmer-Tomkison&Sharon Marshall http://www.elefant.ro
Blana naturala -din colectia personala
  • fie o fusta scurta  sau lunga lejera, vaporoasa, cu un tricou mai deosebit, cu o geanta postas ceva mai mica, o pereche de ochelari, cu o bratara ceva mai mare si sandale gladiator
     Sau partea mea favorita, e faptul sa pot citi langa un semineu, sa aud cum arde focul, cum trosnesc bucatile de lemn, alaturi de un pahar de vin bun sau de un bloody mary sau de ce nu alaturi de o cana cu ceai. Invelita cu un sal brodat manual, ce are o varsta mult mai mare decat mine. Imi plac foarte mult lucrurile de calitate, dar cel mai mult imi plac ca pastreaza o amintire, o istorie, o poveste.
Am facut o lista cu, cartile care imi plac si pe care le-as citi din nou si din nou:
si de ce nu si reviste




NEW!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...