Tuesday, February 8, 2011

3. FLORI DE CAMP ( MIU MIU, ALBERTA FERRETTI,D&G, WUNDERKIND, PAUL&JOE,KENZO , CHANEL )

Rochitele foarte scurte, fustele , bluzele sau de ce nu pantalonii scurti sau 3/4 toate fiind cu imprimeu flori de camp, fie imprimeu mare sau mic, vor fi purtate in timpul zilei la sandale cu talpa plata (gen sandale romane } sau la o pereche de cizme genul stiululul anilor " 70 cu o poseta mare. Ca si accesorii cat mai multe bratari metalice, inele masive, pandantive, cercei masivi si ochelarii mari negri genu Jackie Kennedy( pentru cei care le permite forma fetei ).
Iar seara stilul se schimba radical, dispare incatamintea cu talpa plata si apar sandalele cu tocurile inalte, subtiri stiletto cu talpa platforma si cu o poseta mica aurie sau argintie ( pentru un look de seara ).


WUNDERKIND


THE REFORMATION

PAUL & JOE

PAUL & JOE

MOSCHINO CHIP & CHIC

MIU MIU

MIU MIU

MIU MIU

MARK JACOBS

MARC JACOBS

KENZO

JUICY COUTURE

JONATHAN SAUNDERS


ISABEL MARANT
Cu siguranta desinerul meu favorit al momentului.

Colectia Isabelei Marant se caracterizeaza prin minimalism, dar in acelasi timp prin minimalism cool, fresh si casual. Imi place combinatia dintre jacheta sport cu rohia de vara vaporoasa cu volanase sau dintre pantalonii eleganti stilul anilor "60 cu sacouri glamour brodate manual cu margele si strasuri sau pantalonii glamour cu o jacheta sport din blugi sau din piele. Acest stil reprezinta cel mai bine stilul parizian xo xo xo...

ISABEL MARANT

ISABEL MARANT

ERDEM

ERDEM

DOLCE & GABBANA

ALBERTA FERRETTI

ALBERTA FERRETTI

MIU MIU

D & G

NEW!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...